Avion Beograd Barselona cena karte

Razmišljam o putovanju u Barselonu iz Beograda, pa me zanima avion Beograd Barselona cena karte u periodu 04.11-11.11. Da li bi najpovoljniji let bio i bez presedanja? Hvala puno. Miloje Vujović, Smederevo

Posetilac: Miloje Vujović, Smederevo
Datum: 24.10.2018
Grupa: Avio karte

Avion Beograd Barselona cena karte

Poštovani gospodine Vujoviću,

Za period putovanja 04.11-11.11.18. avion Beograd Barselona cena karte iznosi 17616 dinara sa sim plaćenim taksama po putniku! Bilo bi dobro da kartu  avion Beograd Barselona cena karte kupite što pre zato što su cene podložne promenama. Ukoliko Vam je potrebna neka dodatna informacija u vezi teme  avion Beograd Barselona cena karte možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Takođe, sve promocije u vezi leta  avion Beograd Barselona cena karte možete pratiti i na našim  Facebook i Twitter stranama.

Na žalost, ne postoji direktan let na liniji avion Beograd Barselona cena karte u datom terminu putovanja. Let vrši kompanija Swiss Airlines sa jednim presedanjem u Cirihu.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Barselonu

Za svako putovanje, pa tako i zaputovanje na liniji avion Beograd Barselona cena karte preporučujemo Vam da za sebe i saputnike kupiteputno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti klkom OVDE.

Rezervacija hotelskog smeštaja u Barseloni

Rezervaciju hotela možete izvršiti na:


Rezervacija i kupovina avionske karte

INFOBOX[1]